Go back

Кои сме ние

Алвоген претставува нова генерација на фармацевтска компанија. Решени сме во определбата да се изгради идна генерација на фармацевтска компанија со радикално нов бизнис-модел преку стратешки избор на производи, партнери и пазари преку користење на глобален синџир на снабдување. Во моментов Алвоген е присутен во 35 земји низ целиот свет, со регионални центри во Северна Америка, Романија и Тајван.

Go back

Што правиме

Портфолиото на Алвоген е фокусирано на специфични формулации на генерички лекови, биослични и OTC производи.
Алвоген производното Портфолио се состои од широк спектар на водечки молекули за третман на состојби од областа на онкологија, кардиологија, респираторни заболувања, остеопороза, урологија, ревматологија, гастроентерологија, неврологија.
Go back

Култура насочена кон резултати

Нашата цел како компанија е да понудиме висококвалитетни лекови кои ќе им помогнат на луѓето да живеат подолго, да бидат посреќни и позадоволни.

Ние веруваме дека можеме да го најдеме, развиеме и испорачаме најдоброто за пациентите. Ова ќе помогне да поставиме нови стандарди во нашата индустрија и да го подобриме квалитетот на животот на нашите пациенти.

Решени сме да станеме најпосакуван партнер во Македонија.

Go back

Посветеност на квалитет

Третманот на милиони пациенти ширум светот ќе зависи од испорачување на висококвалитетни и безбедни производи.

Силната посветеност, вештината и искуството се од витално значење во обезбедување на квалитетот на нашето производство. Во Алвоген, фокус е токму контролата на квалитетот и сигурноста во снабдувањето со лекови за пациентите.
Go back

Контакт


Alvogen Macedonia

Алвоген Пхарма Македонија дооел
Улица: Борис Кидрич бб, Гевгелија
Телефон: +389 34 288 211

Земји во светот

35 | Worldwide Offices